چهارشنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۵
۱۵:۴۸
۱۹
به گزارش سازمان نظام صنفی رایانه ای استان مازندران، علی اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان مازندران حضور پیدا کرد.
در ابتدای این جلسه عباس رمدانی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای مازندران طی سخنانی اظهار داشت: سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان نماینده بخش خصوصی تنها نقطه تعامل با دولت بوده و بزرگترین متولی حوزه فناوری اطلاعات در بخش خصوصی است.
او بیان کرد: سازمان نظام صنفی رایانه ای مازندران در راستای پیاده سازی اهداف نظام گام برداشته و امیدوار است با نظارت دقیق بر حسن انجام خدمات ارائه شده، تنظیم روابط بین فعالان این بخش به دفاع از حقوق اجتماعی و ارتقاء دانش فنی فعالان دست یابد
او در ادامه به ظرفیت های بالای این سازمان در سطح کشور به عنوان متولی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره داشته و چالش ها، موانع ومشکلات اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای استان را یادآوری نموده و اظهار داشت: لازم است بازنگری وتدوین در قانون سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور صورت پذیرد و خواستار مساعدت و همکاری جهت رشد و توسعه فناوری اطلاعات استان شد.
او در ادامه به موضوع کسب و کار فناوری اطلاعات در استان با توجه به قابلیت بالقوه فراوانی که در استان وجود دارد اشاره نموده و خواستار بکارگیری نیروهای بومی این حوزه در سطح استان شد.
سپس برخی از اعضای هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان مازندران به بیان دیدگاه و نظرات خود پرداخته و مشکلات و معضلاتی که فعالان حوزه فناوری اطلاعات استان با آن روبرو هستند از جمله مالیات و بیمه کارکنان صنف رایانه استان بیان داشته و درخواست مساعدت و همکاری نمودند.
در ادامه دکتر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به موضوع جایگاه و اهمیت فناوری اطلاعات در کسب و کار و فعالیت های روزمره اشاره کرده و اذعان داشت: دستیابی به فناوری اطلاعات و ارتباطات الکترونیکی باعث تحول و تحقق سریع و آسان توسعه اجتماعی، سیاسی و تبادل اطلاعات مهم و حیاتی می شود. وی با اشاره به توسعه روزافزون فناوری اطلاعات گفت: فناوری اطلاعات و کاربردهای آن هر روز در کشور آثار خود را نمایان می سازد.
یوسف نژاد گفت: با توجه به اجرای اصل 44 قانون اساسی، قانون نظام صنفی رایانه که جزو مصوبات مجلس است باید مورد بازنگری قرار گیرد. وی پیشنهاد داد: با توجه به اینکه قانون نظام صنفی رایانه ای در سال 79 در مجلس شورای اسلامی تصویب شده لزوم بازنگری در این قانون و آیین نامه های اجرایی آن وجود دارد و قول مساعدت و همکاری جهت تدوین قانون مربوط به نظام صنفی رایانه ای را داد و ابراز داشت: با توجه به اینکه برنامه ششم توسعه دولت که از برنامه های مهم کشور بوده و در حال برنامه ریزی و تدوین می باشد جهت تدوین احکام مربوط به نظام صنفی رایانه ای مساعدت و همکاری لازم از سوی وی صورت خواهد گرفت.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان خواستار تعامل مجمع نمایندگان استان با سازمان نظام صنفی رایانه ای مازندران شده تا بدین طریق جایگاه این سازمان بیش از پیش ارتقاء یافته و اعضای متخصص این صنف به جایگاه واقعی خود برسند.